RESOLVED: Class Customiser Not Saving PlayerPrefs

Report errors found in any assets.

User avatar
Par8dox
Contributor
Contributor
Posts: 33
Joined: Tue Aug 14, 2018 2:00 pm

RESOLVED: Class Customiser Not Saving PlayerPrefs

Postby Par8dox » Thu Aug 23, 2018 1:26 pm

When i create a class in the Class Customiser it's not saving in the playerprefs for the next time i load the game.

I'm using ulogin Pro all set up correctly and signing in as the same account but it's not saving what guns i've selected next time i load the game.

I would also like to add a camo option for the weapon



(Posted this in wrong thread)

User avatar
Lovatto
Admin
Admin
Posts: 928
Joined: Sun Dec 07, 2014 3:18 pm
Contact:

Re: Class Customiser Not Saving PlayerPrefs

Postby Lovatto » Sat Aug 25, 2018 9:43 pm

The class are saved with the user name as "Key", so if you don't have the same username, will not load any playerprefs.

User avatar
Par8dox
Contributor
Contributor
Posts: 33
Joined: Tue Aug 14, 2018 2:00 pm

Re: Class Customiser Not Saving PlayerPrefs

Postby Par8dox » Sun Aug 26, 2018 7:31 am

Lovatto wrote:The class are saved with the user name as "Key", so if you don't have the same username, will not load any playerprefs.



I use the same username every login but it doesnt seem to be saving? I'm only using in the editor, i've not tried building but it should still work in the editor?

User avatar
Lovatto
Admin
Admin
Posts: 928
Joined: Sun Dec 07, 2014 3:18 pm
Contact:

Re: Class Customiser Not Saving PlayerPrefs

Postby Lovatto » Sun Aug 26, 2018 10:18 pm

You have click on integrate button on MFPS -> Addons -> ClassCustomizer -> Integrate?
Can confirm if you have the "ClassManagerInstantiator" in the MainMenu scene hierarchy.

User avatar
Par8dox
Contributor
Contributor
Posts: 33
Joined: Tue Aug 14, 2018 2:00 pm

Re: Class Customiser Not Saving PlayerPrefs

Postby Par8dox » Mon Aug 27, 2018 5:33 am

Lovatto wrote:You have click on integrate button on MFPS -> Addons -> ClassCustomizer -> Integrate?
Can confirm if you have the "ClassManagerInstantiator" in the MainMenu scene hierarchy.


RESOLVED: I did not have "ClassManagerInstantiator" in the MainMenu scene hierarchy.

Thankyou :)

Return to “Bug Report”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest