DataBase + SaveClass(Action callBack = null)

Report errors found in any assets.
Post Reply
User avatar
Moor
Member
Member
Posts: 23
Joined: Thu Apr 11, 2019 2:38 pm

This bug has long haunted me.
This version of the game v1.8
This version of the class-customization v1.7
Could anyone help solve the problem?

Image

Image

thank u.
User avatar
Lovatto
Admin
Admin
Posts: 1755
Joined: Sun Dec 07, 2014 3:18 pm
Contact:

I'm not able to reproduce this issue, can you send me in a DM the following:

1. Your ULogin Pro order number
2. the URL that you set in LoginDataBasePro -> PhpHostPath
How to find your Invoice Number: Here
How to find your Order Number: Here
User avatar
Moor
Member
Member
Posts: 23
Joined: Thu Apr 11, 2019 2:38 pm

Lovatto wrote: Fri Mar 12, 2021 4:57 pm I'm not able to reproduce this issue, can you send me in a DM the following:

1. Your ULogin Pro order number
2. the URL that you set in LoginDataBasePro -> PhpHostPath
In this project, I have not changed anything.
But this error is also present on my project.
If in my project I clean Database "bl_game_users = meta !format ?" then no error more. Save again then revert to error.

Image

Image

Image
User avatar
Lovatto
Admin
Admin
Posts: 1755
Joined: Sun Dec 07, 2014 3:18 pm
Contact:

I have found the problem, I have updated the addon in consequence with the fix for this.

1. Remove the whole text from the field of your last screenshot from the previous post (the meta value)
2. Update ULogin Pro to 1.9.3
How to find your Invoice Number: Here
How to find your Order Number: Here
User avatar
Moor
Member
Member
Posts: 23
Joined: Thu Apr 11, 2019 2:38 pm

Lovatto wrote: Sat Mar 13, 2021 2:05 am I have found the problem, I have updated the addon in consequence with the fix for this.

1. Remove the whole text from the field of your last screenshot from the previous post (the meta value)
2. Update ULogin Pro to 1.9.3
Thank you so much :D
Post Reply