Disable Bots?

General support.
Post Reply
User avatar
KKHackLabs
Member
Member
Posts: 46
Joined: Thu May 07, 2020 3:34 pm

Is there a way to completely disable the use of bots in game?

I have set it as a work around and disabled the menu options, but is there an actual setting?
User avatar
KKHackLabs
Member
Member
Posts: 46
Joined: Thu May 07, 2020 3:34 pm

Bump - Running into this issue again... any way to completely disable the option for bots in the Host menu?
User avatar
Lovatto
Admin
Admin
Posts: 1755
Joined: Sun Dec 07, 2014 3:18 pm
Contact:

You can disable the bot from the GameModes info in GameData.

In GameData -> GameModes -> *foldout game mode* -> *turn off* Support Bots.
Do this for all the game modes and you are all set.
Image
How to find your Invoice Number: Here
How to find your Order Number: Here
Post Reply